duminică, 14 iulie 2013

Cum sa pui in evidenta semineul

Semineul - cum il pui in evidenta?

Cum sa pui in evidenta semineul
Desi semineul este el insusi o modalitate la care poti apela in amenajarea dormitorului sau living-ului, nu trebuie sa neglijam aspectele care il pun cel mai bine in evidenta.
Daca aveti un semineu clasic, „imbracat” in marmura deschisa la culoare, incadrat intr-un decor 100% frantuzesc, puteti introduce un element inedit cum ar fi o oglinda cu aspect „invechit”. Nu numai ca va atrage atentia asupra semineului, dar va destinde atmosfera.
Intr-o amenajare rustica, un scaun cu balansoar este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de relaxare in fata semineului. Adauga cateva perne cu imprimeuri traditionale pentru a-l face si mai comod.
Semineul pe lemn este mult mai placut si mai „calduros” decat cel electric. Pastrati lemnele in casa intr-un recipient pentru lapte, de inspiratie austriaca. De obicei, un astfel de obiect se gaseste la targurile de antichitati.
Suprafata de deasupra semineului – denumita polita- este de cele mai multe ori destul de incapatoare si merita sa va expuneti acolo toate lucrurile la care tineti: fotografii, suveniruri, obiecte vintage etc.
O nisa in perete poate fi transformata intr-un semineu „improvizat” dintr-o soba de mici dimensiuni. In felul acesta, va puteti juca mai mult cu amenajarea: puteti vopsi peretii din jurul lui intr-o culoare puternica, iar interiorul il puteti „capitona” cu faianta colorata.
Iar atunci cand nu folositi semineul, pe timpul verii de exemplu, il puteti masca printr-un paravan special cu imprimeu floral realizat cu ajutorul unui tapet vintage.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu